Hannah Huidverbetering behandelingen

Hannah behandelingen

Welke hannah behandeling je ook kiest, als huidcoach trakteer ik  je op een effectieve behandeling met huidverbetering als resultaat! Na een intakegesprek en huidmeting door middel van de hannah Skin Analyzer op de natuurlijke huidwaardes (vocht, vet, pH, pigment en roodheid) start de behandeling, waarbij de producten speciaal op jouw huid afgestemd worden en jouw persoonlijke wensen centraal staan!

De resultaten worden mede behaald door het toepassen van de 5 stappen; reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen, welke uiteraard in iedere behandeling uitgebreid aan bod komen.

zie ook : www.hannah.nl

 

Hannah meet&Treat 30 min. Let’s try hannah!

De hannah Meet & Treat trakteert je huid op een korte introductie. Ontdek de geuren, structuren, resultaten en behandelmethode van hannah en

maak kennis met de mogelijkheden in huidverbetering voor jouw huid, passend bij je persoonlijke wensen!

 

 

Hannah Xpress 60 min. The hour of power!

HuidverzorgingIn de 60 minuten durende behandeling , de hannah Xpress, staan de 5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem centraal.

Op maat afgestemd op jouw persoonlijke huidconditie op basis van wetenschappelijk onderbouwde metingen geeft de huidcoach gehoor aan

de wensen van jou en de behoefte van jouw huid.

 

 

Hannah Xperience 75 min. The total package!

Maar liefst 1 uur en een kwartier wordt er intensief gesport met je huid met onder andere de hannah Bindweefselmassage, één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering! Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten!

 

Rimpel reductie therapie 90 min. Move your skin!

Neem je huid mee naar the next level, door rimpelvorming en volumeverlies intensief aan te pakken door de Rimpel Reductie Therapie.

Spectaculaire resultaten zijn te verwachten in het elasticiteit, volume en het opheffen van blokkades in de betrokken gebieden. De krachtige massages diep in het weefsel kunnen zelfs, wetenschappelijk bewezen, littekens doen verminderen. In de 60 minuten durende behandeling , de hannah Xpress, staan de 5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem centraal.

Op maat afgestemd op jouw persoonlijke huidconditie op basis van wetenschappelijk onderbouwde metingen geeft ik je als  huidcoach
gehoor aan de wensen van jou en de behoefte van jouw huid.
Ontdek het zelf en maak vandaag nog een afspraak!
Jacqueline Huid & Voetverzorging