Hannah Produkten

Hannah Touch of Silk

hannah-producten-huidverzorging-zwolleHet nieuwste produkt van hannah. Deze heeft de Beauty Press Innovation Award 2012 gekregen! Het zorgt voor een perfect gave teint zonder oneffenheden en met een egale en mooie matte finish, staat hoog op het verlanglijstje van menig vrouw! Niet iedereen wil echter dagelijks make-up gebruiken of heeft hier tijd voor. Speciaal hiervoor is Touch of Silk ontwikkeld!

Hannah

Elk hannah product heeft een uitgebalanceerde samenstelling, van huideigen, hoog gekwalificeerde natuurlijke ingrediënten, die gezamenlijk een krachtige werking teweeg brengen. Het gaat er beslist niet om, dat u alle producten dient te gebruiken, maar wel die producten, die voor het verbeteren en onderhouden van uw huid noodzakelijk zijn.

Hannah Red Line

Een gezonde huid is in balans, voelt veerkrachtig aan en ziet er stralend uit. Tegenwoordig komen huidirritaties en allergieën steeds vaker voor, waardoor de huid haar natuurlijke schoonheid en gezonde uitstraling verliest. Huidveroudering is daarnaast een onvermijdelijk onderdeel van het ouder worden en wordt veroorzaakt door een verminderde aanmaak van collageen en elastine. hannah Red Line zorgt voor een jeugdige, stevige en gezonde huid!

Hannah Sun Perfection

Een nieuwe visie op zonbescherming voor het beschermen én behouden van een mooie en gezonde huid in de zon! De zonperfectionerende werking is gebaseerd op de transmissie van zichtbaar licht voor huidverbetering en een uitgebalanceerde absorptie van UV straling. Deze innovatieve lijn is ontwikkeld denkend vanuit huidtype in plaats van SPF-nummers en werpt een compleet nieuw licht op effectieve huidverbetering inclusief zonbescherming!

Hannah Clear

Huidverbetering kan heel helder zijn! Deze lijn is helder en gemakkelijk voor iedere huidconditie, met respect voor de mens, de huid en het milieu! Clear staat voor helder, transparant, natuurlijk en vooral zuiver! Door de helderheid van hannah Clear krijgt iedere huid de kans om optimaal gezond, mooi en zuiver te worden en dit vooral langdurig te blijven. Kortom: hannah Clear staat voor pure schoonheid, zoals de natuur het oorspronkelijk bedoeld heeft!

Hannah Blue Line

Van belang bij een huid met acne is om de huid weer in een optimale balans te verkrijgen, te hydrateren, ontstekingen te remmen en om de talgproductie te reduceren én te balanceren. hannah Blue Line biedt een doeltreffende oplossing aan die acné grondig en vooral bij de kern van het probleem aanpakt.

Hannah Body

De lichaamshuid heeft specifieke eisen ten aanzien van haar verzorging. Het is van groot belang dat de lichaamshuid goed beschermd wordt, soepel en gehydrateerd blijft en wordt voorzien van de juiste voedingsstoffen. hannah Body bestaat uit perfect op elkaar afgestemde, rijke producten voor een mooie en gezonde lichaamshuid!

Hannah Specials

Naast alle producten biedt hannah ook specials aan, zoals complete treatment set