Peel it off!
Collageen en elastine zorgen voor een stevige, volle huid met weinig rimpels. Jammer genoeg wordt de aanmaak van deze twee na je 25ste al minder. Belangrijk dus om al op jonge leeftijd iets te doen om die opbouw van collageen en elastine actief te houden. Glycolic Gel 6% stimuleert je huid om actief te blijven of weer actief te worden. Het resultaat? Een glanzende en zachte huid dat stevigheid behoudt plus fijne lijntjes en zelfs rimpels die steeds minder zichtbaar worden.
Is your skin ready for Christmas?
De drukte rondom de feestdagen zorgt ervoor dat je iets minder tijd voor jezelf hebt. Wil jij een stralend uitzien met de feestdagen? Boek nog snel een fijne behandeling in zodat ook jouw huid klaar is voor deze feestelijke periode.
Shine this Christmas!
Natuurlijk wil je shinen tijdens de feestdagen en dat kan met Brilliant Touch! Naast de schitterende huidverbeterende ingrediënten zorgt het voor een stralende huid. Door het witte diamantpoeder krijgt je teint in één klap helder en mooi egaal uiterlijk. Nu zijn diamonds natuurlijk a girls best friend, maar ook voor mannen is dit een fijn product om na het scheren te gebruiken voor een gladde en zachte huid zonder irritaties. Diamanten zijn natuurlijk het leukste om te krijgen, en dankzij Brilliant Touch nu voor iedereen betaalbaar. Zet ‘m op je christmas wishlist!

Jacqueline #hannah #huidcoach