Happy Easter
Met alle drukte rondom Pasen is een beetje me-time niet verkeerd. Lekker ontspannen en genieten van een huidverbeterend masker dat past bij jouw huid, klinkt dat niet goed?
– Cleansing Clay is een uniek, diep reinigend ‘detoxmasker’. Door de twee rijke kleisoorten wordt de huid effectief gezuiverd.
Active Mask is een masker die de doorbloeding van de huid stimuleert, maar ook een zuiverende en peelende werking heeft. Dit masker is zeer geschikt voor de onzuivere huid.
Hydro Mask is een hydraterend masker die de huidstructuur verbetert en verfijnd. Na gebruik voelt je huid zacht, soepel en goed gehydrateerd aan.

 

 

 

 

A Brilliant Award

Ieder jaar wordt de Beauty Astir Award uitgereikt aan de beste introductie van het afgelopen jaar. Wij mogen met trots zeggen dat hannah deze Award met de Brilliant Touch heeft binnen gesleept in de categorie salon! Brillant Touch bevat Lumière, een wit diamant poeder. Dankzij de licht weerkaatsende werking krijgt de huid direct een gave en mooie egale uitstraling, zelfs zonder make-up.  Het juryrapport luidt “Eigenlijk werkt het als een slimme filter, maar dan in het echte leven”.
Compress to impress!
Cell Active, de naam zegt het al: het product activeert de cellen en brengt de doorbloeding van de huid op gang. Wist je dat de huid door een goede doorbloeding in staat is om voedingsstoffen, zuurstof en verzorgende werkstoffen op te nemen én vervoeren? Als je de Cell Active met een warm kompresdoek verwijdert, wordt de doorbloeding nog intenser. Wanneer de roodheid mooi egaal is, is het tijd om je huid goed te voeden. Je huid in nu in staat om meer te verwerken, dus: voeden, voeden en nog eens voeden! Nu tijdelijk bij aankoop van de Cell Active 50ml ontvang je een gratis kompresdoek!
Preggy musthaves
Tijdens de zwangerschap verandert er veel in het lichaam van een vrouw. Door het groeien van de baby neemt het gewicht van vrouwen toe en zet de huid uit, met als gevolg  het ontstaan van striae. Onder invloed van hormonen kan de huid bovendien droog worden en onplezierig strak gaan aanvoelen. De Remodelling Cream en de Body Oil kunnen hierbij succesvol worden ingezet. Dit maakt dit huidverbeterende duo onmisbaar voor zwangere vrouwen én kersverse moeders!