Pedicure Zwolle & Voetverzorging Zwolle

Pedicure Zwolle & Voetverzorging Zwolle

nagels knippen, fraisen, eelt en likdoorns verwijderen, ingegroeide nagels voeten verzorgen

Vakkundige pedicure en voetverzorging in Zwolle bij Jacqueline Huid & Voetverzorging.

Centraal gelegen in de wijk Holtenbroek aan het Straussplein in Zwolle nabij apotheek, huisartsen,verloskundigenpraktijk,GGD en ICare thuiszorg is de praktijk gemakkelijk te bereiken zowel per auto als wel per fiets, bus of scootmobiel/rolstoel.

De praktijk bied zowel pedicuren als voetverzorging aan heeft een ruime ervaring met zowel diabetische al reumatische voet. Dezebeschikt natuurlijk over de benodigde aantekeningen en is ingeschreven in het KwaliteitsRegisterPedicures en aangesloten bij Provoet

Hierin werkt de praktijk dan ook samen met alle gerenommeerde podotherapeuten in Zwolle waardoor u eventuele declaraties bij de zorgverzekeraars gegarandeerd zijn.

Bij het pedicuren worden de  nagels verzorgt door knippen en fraisen, het eelt verwijderd, likdoorns verwijderd en kunnen ingegroeide nagels worden behandeld, kortom alles voor prettig lopen!

De behandelingen worden uitgevoerd met de zogenaamde nattechniek hetgeen zorgt voor een fris en aangenaam gevoel tijdens de behandeling zonder pijn.

U heeft de mogelijkheid voor een normale behandeling te kiezen van een half uur maar u kunt deze indien u langere tijd niet een pedicure heeft bezocht of u voeten zij meer zorg nog dit uitbreiden naar 45 of 60 min.

Voetverzorging is bedoeld voor mooie verzorgde voeten zonder problemen. Deze voetverzorging wordt uitgevoerd met de prachtige heerlijk geurende producten van Lycon  het nr.1 product uit Australie voor het lichaam.

Bij de voetverzorging worden uw voeten  heerlijk verzorgt met een voetbad, gescrubt,gemasseerd,nagels en nagelriemen worden hierin meegenomen en afgesloten met een massage.

Aarzel niet maar ervaar en laat u voeten straks stralen in het voorjaar!

Indien een afspraak wil maken of nog vragen heeft kunt u bellen of mailen naar:

Jacqueline tel:06-54618900 of jacquelinehuidverzorging@hetnet.nl

aangesloten bij: www.provoet.nl

ingeschreven in het KRP van Procert: www.kwaliteitsregisterpedicures.nl

in bezit van AGB code

Blijf op de hoogte van huidverzorging Jacqueline door je in te schrijven op onze nieuwsbrief. Mis geen enkele aanbieding of nieuw product! E-mails zullen niet wekelijks in je mailbox verschijnen, alleen als we écht iets moois kunnen vertellen of aanbieden.