Waxsalon in Zwolle

Huidverzorging Jacqueline – Waxsalon in Zwolle

Wil jij ook wel eens weten wat waxen is? In de Waxsalon van Jacqueline huidverzorging te Zwolle kun je het ervaren! je krijgt een mooie gladde huid, zonder haartjes.

Wat is wax precies?

De wax is een unieke ‘Hot Wax’; warm, zacht en steeds met een nieuwe
spatel op een stukje huid aangebracht. In een paar seconden omsluit de wax alle haartjes en vormt een stevig maar flexibel plakje dat supersnel wordt verwijderd.

Waarom zou ik waxen?

Onze wax neemt alle haartjes inclusief de worteltjes mee: pas na minimaal 4 weken hoef je er weer aan te denken. In de tussentijd zijn er geen harde stoppels, huidirritatie of haar-ingroei, maar een zachte huid die je met ontharen door middel van scheren of epileren niet kan bereiken. En ook bij intiemere lichaamsdelen kun je het proberen, want daar is zo’n gevoel natuurlijk nog veel prettiger.

Onze Lycon hars heeft wereldwijd een welverdiende reputatie en is de Crème de la Crème op het gebied van ontharen door middel van harsen.

Modellen en beroemdheden als Pippa Middleton, Siena Miller, Victoria Beckham en Emily Bunt gebruiken dit revolutionaire product.

Haar vanaf 1 mm wordt moeiteloos gewaxt met de mooiste wax op basis van natuurlijke ingrediënten die zijn aangevuld met aromatische oliën. Waxen met Lycon levert een super resultaat! De hars is super elastisch en hecht makkelijk aan zeer korte haren voor een glad en lang resultaat. De zijde zachte hars biedt voedende en verzorgende voordelen voor een comfortabele behandeling en geeft de huid een glad en zacht gevoel. Bovendien kan de wax gebruikt worden op lage temperaturen. Wel zo comfortabel voor de te behandelen huid.

Bij regelmatig waxen (niet meer scheren tussendoor) wordt het haar zachter en minder en blijft het langer weg. En vaak komt er op delen helemaal geen haar terug!

Daarnaast zijn er een specifieke voor- en nabehandelingsprodukten welke zorgdragen voor een resultaat zonder irritaties!. De wax is er in de heerlijkste kleuren en geuren van aarbei tot chocolade!

Hiermee geschikt voor zowel gezicht als het lichaam, met name brazilian/boyzilian !

logo-lycon-waxing-waxsalon-zwolle
waxsalon-zwolle-lycon

Ben je geïnteresseerd geraakt?

neem contact met ons op voor een afspraak!

Benen ontharen

Waxen is zeer geschikt voor het ontharen van de benen. fris en glad de zomer in? dat kan bij huidverzorging Jacqueline waxsalon in Zwolle

Alleen de beste producten

huidverzorging Jacqueline waxsalon in Zwolle werkt alleen met de beste wax, wij zijn partner van Lycon en gebruiken de beste wax.

Waxen voor heren

Waxen is ook zeer geschikt voor heren, ongewenste haargroei? maak snel een afspraak bij Huidverzorging Jacqueline waxsalon in Zwolle.

Waxen schaamstreek

huidverzorging-jacqueline-waxsalon-zwolle-brazillian-wax

Waxen bij de schaamstreek, ofwel brazillian wax wordt ook door Huidverzorging Jacqueline waxsalon in Zwolle aangeboden.

Blijf op de hoogte van huidverzorging Jacqueline door je in te schrijven op onze nieuwsbrief. Mis geen enkele aanbieding of nieuw product! E-mails zullen niet wekelijks in je mailbox verschijnen, alleen als we écht iets moois kunnen vertellen of aanbieden.